U ponudi imamo zamenske daljinske upravljače za preko 200.000 modela televizora.

Najlakši način da pronađete željeni daljinski za TV je putem upita koji se nalazi ovde ili možete naručiti neki od univerzalnih daljinskih upravljača.

Univerzalni daljinski Remco STAR
795,00 din
Najkompletniji univerzalni daljinski za TV. Podržava stare i nove CRT/Plasama/LCD/LED televizore, kao i projektore, DVD/BluRay i satelitske uređaje u potpunosti sa svim funkcijama kao i original.
Mogućnost učenja od originalnog daljinskog.
Universal Click TV
795,00 din
Odličan univerzalni daljinski za TV sa dva memorijska mesta za sve korisnie koji žele da kontrolišu TV i još neki uređaj sa jednim unverzalnim daljinskim upravljačem. Pokriva broj od 100.000 modela CRT/Plasama/LCD/LED televizora u potpunosti sa svim funkcijama kao i original (meni, slika u slici...).
 
Universal 2 s7000
795,00 din
Univerzalni daljinski za TV sa dva memorijska mesta za sve korisnie koji žele da kontrolišu 2 uređaj sa jednim unverzalnim daljinskim upravljačem. Pokriva broj od 100.000 modela TV, VRC, DVD, satelitskih i zemaljskih digitalnih prijemnka sa njihovim prvobitnm funkcijama, uključujući meni, tele-tekst, boje, osvetljenost, kontrast i podešavanje kanala.
MadeForYou LCD kit
2.490,00 din
Daljinski upravljač koji traje doživotno. Namenski daljinski upravljač programibilan sa vašeg PC-ja (USB programator je u pakovanju), koji zadovoljava sve korisničke želje za kontrolu uređaja sa inteligentnim daljinskim upravljačem, sa svim funkcijama originala.
 
MadeForYou Panther PC
1.990,00 din
Daljinski upravljač koji traje doživotno.
Namenski daljinski upravljač programibilan sa vašeg PC-ja, koji zadovoljava sve korisničke želje za kontrolom do 4 uređaja uključujući računar (podržava i Windows 7), TV, DVD, STB, Hi-Fi...
Softver se ažurira preko interneta.
U pakovanju se nalazi programator (prijemnik) i disk za računar.
Univerzalni daljinski URC22B
595,00 din
Široko poznat univerzalni daljinski. Dolazi u blister pakovanju sa uputstvom na srpskom jeziku.
Proivođač: Remco
 
Universal All 4 You
595,00 din
Univerzalni daljinski upravljač sa 4 memorijskih polja će zadovoljiti želje svih korisnika koji žele da kontrolišu do 4 uređaja.
Omogućava kontrolu originalnih funkcija od preko 100 000 modela TV, VCR, DVD, Satelitskih i zemaljskih digitalnih risivera, HiFi uređaja.
One For All URC2981
1.999,00 din
Univerzalni daljinski upravljač koji istovremeno može da upravlja sa 8 različitih uređaja. Ovaj daljinski poseduje Magic taster za brzo i lako programiranje.
Proizvođač: OneForAll
 
One For All URC7721
1.499,00 din
Univerzalni daljinski upravljač koji prosto podesite u 3 koraka da biste upravljali sa Vašim TV i DVD uređajem.
Proizvođač: OneForAll
One For All URC7110
1.999,00 din
Univerzalni daljinski upravljač koji prosto podesite u 3 koraka da biste upravljali sa Vašim TV-om. Ovaj daljinski poseduje Magic taster za brzo i lako programiranje.
Proizvođač: OneForAll
 
One For All URC7711
1.299,00 din
Univerzalni daljinski upravljač koji prosto podesite u 3 koraka da biste upravljali sa Vašim TV-om. Ovaj daljinski poseduje Magic taster za brzo i lako programiranje.
Proizvođač: OneForAll