U ponudi imamo i tipske daljinske upravljače proizvođača Remco i ostalih kineskih proizvođača. Daljinski upravljači sa ovog spiska imaju radnu garanciju od 30 dana i postoji mogućnost povrata u roku od 7 dana ako Vam ne odgovara, ali mi nismo u mogućnosti da nadoknadimo troškove slanja u tom slučaju.

Daljinske upravljače sa ovog spiska naručite samo ako Vaš orginalni daljinski izgledao 100% kao na slici, kako bi izbegli mogućnost greške.

Za sve nedoumice kontaktirajte nas putem web formulara ovde, pa ćemo zajedno naći adekvatno rešenje.

Daljinski za Panasonic Sierra
795,00 din
Daljinski upravljač za Panasonic televizore orginalnog izgleda. U pitanju je kvalitetna tipska zamena koja se koristi za veliki broj Panasonic televizore (CRT, LCD, Plazma, LED).
Proizvođač: Remco
Daljinski za Toshibu STR
595,00 din
Daljinski upravljač za Toshiba televizore orginalnog izgleda. Tipska zamena koja ima sve funkcije kao i originalni daljinski Toshiba CT-9859.
Proizvođač: Remco
 
Daljinski za Thomson TH100
595,00 din
Daljinski upravljač za Thomson televizore orginalnog izgleda. Tipska zamena koja ima sve funkcije kao i originalni daljinski Thomson RC100.
Proizvođač: Remco
Daljinski za Samsung 10129C
595,00 din
Daljinski upravljač za Samsung televizore originalnog izgleda. U pitanju je tipska zamena koja ima sve funkcije kao i originalni Samsung AA59-10129.
Proizvođač: Remco
 
Daljinski za Fuego
595,00 din
Daljinski upravljač za Fuego televizore originalnog izgleda. U pitanju je tipska zamena koja ima sve funkcije kao i originalni daljinski za Fuego.
Proizvođač: Remco
Daljinski za Vestel
595,00 din
Daljinski upravljač za Vestel televizore orginalnog izgleda. Kvalitetna zamena za veliki broj Vestel modela.
Proizvođač: Remco
 
Daljinski za LG R0112
595,00 din
Daljinski upravljač za LG i Goldstar televizore originalnog izgleda. U pitanju je tipska zamena koja ima sve funkcije kao orginalni daljinski LG 6710V00112.
Proizvođač: Remco
Daljinski R103
595,00 din
Daljinski upravljač za EI Niš, Saba, Teleffunken, Nokia, Telra, Profilo, Hanseatic, Aricelik, Cihan i Beko televizore. U pitanju je tipska zamena koja ima sve funkcije kao i orginalni daljinski.
Proizvođač: Remco
 
Daljinski za Thomson
595,00 din
Daljinski upravljač za Thomson televizore orginalnog izgleda. Kvalitetna zamena za veliki broj Thomson modela.
Proizvođač: Remco
Daljinski R1655
595,00 din
Daljinski upravljač za Samsung, Dual, Daewoo, Nokia, Roadstar,... televizore. U pitanju je tipska zamena koja ima sve funkcije kao i orginalni daljinski.
Proizvođač: Remco
 
Stranica: 1
2